Gemeente Berkelland

Berkelland is een veelzijdige actieve gemeente met zo’n 45.000 inwoners. Het is één van de tien grootste plattelandsgemeenten van Nederland. De gemeente heeft vier grote kernen: Borculo, Ruurlo, Eibergen en Neede. We voeren maatschappelijke en bestuurlijke opgaven uit en handelen vanuit het perspectief van onze inwoners, ondernemers en gasten. Ons uitgangspunt biedt een gezamenlijk doel en vertrekpunt: “Met èn voor de samenleving leren, innoveren en samenwerken.”

Iedereen draagt hieraan bij door onze inwoners, ondernemers en gasten te voorzien van de best mogelijke dienstverlening. We gaan uit van de principes van zelforganisatie en doen dit naar het voorbeeld van de participatieve samenleving. Leidinggevenden hebben we niet en we gaan uit van de kracht van onze medewerkers.

‘Mooi werk’
We gaan voor kwalitatief goed werk, waar de medewerkers trots op zijn en dat ertoe doet voor de samenleving. Wij doen dit door eigentijdse en vernieuwende methoden en technieken in te zetten en door blijvend te leren, óók van onze inzet en resultaten. Dat is wat wij verstaan onder ‘mooi werk’!

B-Young
In de gemeente Berkelland vinden Young Professionals elkaar in het opleidingsprogramma en netwerk B-Young. B-Young staat niet alleen voor leeftijd, maar ook voor een jonge mindset in de organisatie. Een mindset die we graag verder willen brengen in de organisatie. Vandaar dat het motto: “Doe eens gek, we zijn al normaal genoeg!” leidend is voor het programma van B-Young. Het leerprogramma draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van onze jonge medewerkers en aan de organisatieontwikkeling.

Leren en ontwikkelen
Binnen de gemeente Berkelland vinden we leren en ontwikkelen heel belangrijk. Onze medewerkers krijgen volop mogelijkheden om te leren en kansen om zich te ontwikkelen, zowel binnen hun vakgebied als in hun loopbaan. Dit doen we via onze Berkelland Academie.

We zoeken regelmatig nieuw talent en bieden goede opleidingsmogelijkheden. Wil jij je verder ontwikkelen? Reageer op één van onze vacatures!